Back to news

Vi er trygge på at det fungerer.

18.03.2019

Hempels Mille NCT er et høyteknologisk bunnstoff med enestående ytelse som varer hele sesongen. Dette effektive produktet er basert på en patentert bindemiddelteknologi som sikrer en umiddelbar effekt fra det øyeblikket det kommer i kontakt med vann, og det har en polisheffekt samtidig som det virker gjennom hele sesongen. I tillegg til avansert bindemiddelteknologi gir den en pen overflate uten bleking eller misfarging.

Derfor er vi sikre på at det fungerer – og vi er sikre på at du kommer til å bli fornøyd med Hempels Mille NCT.

Hvis du av en eller annen grunn etter sesongen ikke er fornøyd med produktet, må du gi oss beskjed.

Kampanjebetingelser

Tidspunkt for innkjøp og påføring: kampanjen er bare gyldig for Hempels Mille NCT-bunnstoff som kjøpes i Danmark eller Norge, og som brukes på båter i Danmark eller Norge fra 1. januar 2019 til 31. mai 2019.

Klagefrist: frem til 15. november 2019.

Denne kampanjen gjelder bare for bunnstoffytelsen og farge- varigheten til Hempels Mille NCT hvis

  1. produktet er kjøpt og brukt mellom 1. januar 2019 og 31. mai 2019 (kopi av kvittering som spesifiserer kjøpsdatoen, navnet på produktet og antall kjøpte produkter må sendes til HEMPEL sammen med dette utfylte skjemaet)
  2. riktig mengde maling har blitt brukt i samsvar med Hempels anbefaling. Kontroller Hempels anbefaling for malingsmengde for båten via malingskalkulatoren på nettstedet vårt for båter: www.yachtpaintcalculator.com
  3. riktige forberedelser er gjort og produktet brukes som beskrevet i retningslinjene i PDS (et bilde av båtoverflaten med Mille NCT-bunnstoff påført før det kommer i kontakt med vann, må sendes til HEMPEL sammen med dette skjemaet)
  4. kravet mottas av Hempel senest 15. november på følgende e-postadresse: hempel@millenctpromotion.com med et bilde som viser overflaten under vann etter sesongen og et skjema fylt ut med nødvendige data