Back to news

Ny båtmalingskalkulator-app er online

30.04.2018

Anbefalinger om bunnstoffsystem, beregning av nødvendig produktvolum, teknisk produktinformasjon, hvor man kan kjøpe produktene ... dette og mye mer finner du i den nye malingskalkulator-appen som fra og med i dag er tilgjengelig på alle båtsider!

Formålet med appen, er å hjelpe kunden med å velge det beste bunnstoffsystemet eller slippmalingssystemet til sin båt og beregne det nødvendige produktvolumet.

På grunnlag av fire spørsmål (hvor er båten malt, vanntype, båttype og -materiale samt seilefrekvens) kan appen vår tilby anbefalinger om det ideelle kvalitetsproduktet, beste kjøp og alternative produktløsninger for kundene.

Hvis man har behov for mer informasjon om produktløsningen, vil FINN UT MER-lenken koble til båtsidens produktopplysninger, hvor alle spesifikke data og tekniske dokumenter om produkter er tilgjengelig.

Appen kan også hjelpe brukerne med produktanbefalinger via deres e-postadresse og sende tilbakemeldinger til Hempel hvis en anbefalt løsning var nyttig og i samsvar med kundens behov.

HVOR KJØPE-knappen vil åpne et kart som viser alle butikker som fører Hempel-produkter. Når kunden velger en bestemt butikk, vil Google Maps gi veivisning til butikken.

BEREGNE VOLUM-knappen vi sende kunden til volumkalkulator-delen, hvor det vil være mulig å beregne hvor stort volum kunden har bruk for. Resultatet baserer seg på båttype og båtens størrelse.

Alle områdene på appen er koblet til hverandre, så bruker kan alltid endre dataene som skal beregnes.

Med et par enkle tasteklikk, vil appen gi kunden et tilpasset tilbud som oppfyller alle behovene i forbindelse med en malejobb.

http://www.yachtpaintcalculator.com/